preloader
Адреса

КИ-ПАР
бул. Гоце Делчев б.б.
2400 Струмица

Т.: +389 34 326743

Работно време:
Понеделник – Сабота
08:00 до 16:00 ч.

Ние користиме колачиња за да ви овозможиме најдобро искуство. Политика за колачиња