Ив. 146

(Акритас)

Категорија: Репроматеријали, Иверица, Уни Дезен


Дезен: Уни дезен


Дебелина (mm): 16


Димензии (mm): 3660 х 1830


Цена на производ: 0.оо


Краток Опис: Оплеменета иверка е материјал кој се добива со оплеменување на суровинска иверка и меламинска фолија. Се користи како основен материјал за конструкција и изработка на плочест мебел. За да биде материјалот заштитен и добие завршен естетски изглед се кантира со PVC или ABS кант трака соодветна на материјалот.

Контакт

Испрати