Ив. 4298

(Кроношпан)

Категорија: Репроматеријали, Иверица, Дезен


Дезен: Модернистички


Дебелина (mm): 16


Димензии (mm): 2750 x 2070


Цена на производ: 0.оо


Краток Опис: Оплеменета иверка е материјал кој се добива со оплеменување на суровинска иверка и меламинска фолија. Се користи како основен материјал за конструкција и изработка на плочест мебел. За да биде материјалот заштитен и добие завршен естетски изглед се кантира со PVC или ABS кант трака соодветна на материјалот.

Контакт

Испрати