Слични производи

/

Ив. суровинска

Категорија: Репроматеријали, Иверица, Суровинска


Дезен:


Дебелина (mm): 6, 16


Димензии (mm): 3660 х 1830, 2750 х 2070


Цена на производ: 0.оо


Краток Опис: Плочи изработени од повеќе слоја на дрвни честички сврзани меѓусебно со смола под висок притисок и топлина.

Контакт

Испрати