МДФ Грундиран двострано

Категорија: Репроматеријали, Медијапан, Оплеменет


Дезен: Уни дезен


Дебелина (mm): 16


Димензии (mm): 3660 х 1830


Цена на производ: 0.оо


Краток Опис: Претставува суровински медијапан двострано оплеменет и грундиран во бела боја. Има голема издржливост, стабилност и е одличен за фарбање. Се користи за ентериерно опремување во суви услови.

Контакт

Испрати