Ив Дигитал Old Tables

(Акритас)

Категорија: Репроматеријали, Иверица, Дезен


Дезен:


Дебелина (mm): 18


Димензии (mm): 2800x2070


Цена на производ: 0.оо


Краток Опис: Декорирањето со дигитален принт нуди неограничени можности, од фотореалистички графички дизајн и структури во сите варијанти на бои. Со новите површини со дигитален принт , Акритас нуди инспиративни нови идеи и многу избор.

Контакт

Испрати