Адреса

  КИ-ПАР
  бул. Гоце Делчев б.б.
  2400 Струмица
  тел: +389 34 326.743

  Работно време

  Понеделник – Сабота
  08:00 до 16:00 ч.

  Ние користиме колачиња за да ви овозможиме најдобро искуство. Политика за колачиња