New compact boards

Компактните плочи (KVP) карактеристичен и познат материјал по својата издржливост, водоотпорност, лесна одржливост и отпорност на влага и хемикалии што ги права погодни и за надворешни услови. Се издвојуваат со тоа што се достапни во повеќе бои, како и намената за користење во различни средини. Достапни со дебелина од 12мм, каде со повеќе методи на обработка (шлифување, полирање, израмнување) се добива финиш со сјаен завршен изглед.

Ние користиме колачиња за да ви овозможиме најдобро искуство. Политика за колачиња