preloader
In stock

5534

Работните плочи ( плотни ) се изработуваат од пресувани струготини сврзани со смола под висок притисок и топлина, обложени со HPL фолија која е отпорна на вода и топлина. Се произведуваат во две дебелини ( 40mm и 30mm ). Наоѓаат примена во уредувањето на кујни, канцеларии лаборатории.

Дебелина (mm):40, 30
Димензии (mm):4200 х 600

Ние користиме колачиња за да ви овозможиме најдобро искуство. Политика за колачиња