preloader
In stock

Ив. 103

Оплеменета иверка е материјал кој се добива со оплеменување на суровинска иверка и меламинска фолија. Се произведува во различни дебелини ( 8, 16, 25 мм ) и се користи како основен материјал за конструкција и изработка на плочест мебел. За да биде материјалот заштитен и добие завршен естетски изглед се кантира со PVC или ABS кант трака соодветна на материјалот.

Дезен:Уни дезен

 

Дебелина (mm):8,16,25

 

Димензии (mm):3660 x 1830

Ние користиме колачиња за да ви овозможиме најдобро искуство. Политика за колачиња