preloader
In stock

Ив. 311

Оплеменета иверка е материјал кој се добива со оплеменување на суровинска иверка и меламинска фолија. Се произведува во различни дебелини (16 и 25 мм) и користи како основен материјал за конструкција и изработка на плочест мебел. За да биде материјалот заштитен и добие естетски изглед се кантира со PVC или ABS кант трака соодветна на материјалот.

Дезен:Дрвен дезен
Дебелина (mm):16,25
Димензии (mm):3660 х 1830

Ние користиме колачиња за да ви овозможиме најдобро искуство. Политика за колачиња