preloader
In stock

Ив. 328

2.800 ден

Оплеменета иверица е материјал кој се добива со оплеменување на суровинска иверка и меламинска фолија. Се користи како основен материјал за конструкција и изработка на плочест мебел. За да биде материјалот заштитен и добие естетски изглед се кантира со PVC или ABS кант трака соодветнба на материјалот.

Дезен:Уни дезен

 

Дебелина (mm):16,25

 

Димензии (mm):3660 х 1830

Ние користиме колачиња за да ви овозможиме најдобро искуство. Политика за колачиња