preloader
In stock

Ив. 331

Оплеменета иверка е материјал кој се добива со оплеменување на суровинска иверка и меламинска фолија. Се користи како основен материјал за конструкција и изработка на плочест мебел. За да биде материјалот заштитен и добие завршен естетски изглед се кантира со PVC или ABS кант трака соодветна на материјалот.

Дезен:Дрвен дезен
Дебелина (mm):16
Димензии (mm):3660 x 1830

Ние користиме колачиња за да ви овозможиме најдобро искуство. Политика за колачиња