preloader
In stock

Ив. црна висок сјај

Оплеменета иверка е материјал кој се добива со оплеменување на суровинска иверка и меламинска фолија. Се произведува во различни димензии и дебелини и користи како основен материјал за конструкција и изработка на плочест мебел. За да биде материјалот заштитен и добие завршен естетски изглед се кантира со PVC или ABS кант трака соодветна на материјалот.

Дебелина (mm):16

 

Димензии (mm):3660 х 1830; 2800 x 2100

Ние користиме колачиња за да ви овозможиме најдобро искуство. Политика за колачиња