preloader
In stock

Ив Дигитал Cubo

SKU: 00001 Category:

Декорирањето со дигитален принт нуди неограничени можности, од фотореалистички графички дизајн и структури во сите варијанти на бои. Со новите површини со дигитален принт , Акритас нуди инспиративни нови идеи и многу избор.

Ние користиме колачиња за да ви овозможиме најдобро искуство. Политика за колачиња