preloader
In stock

Ив Дигитал Timbrato

Декорирањето со дигитален принт нуди неограничени можности, од фотореалистички графички дизајн и структури во сите варијанти на бои. Со новите површини со дигитален принт , Акритас нуди инспиративни нови идеи и многу избор.

Дебелина (mm):18
Димензии (mm):2800×2070

Ние користиме колачиња за да ви овозможиме најдобро искуство. Политика за колачиња