preloader
In stock

Ив. суровинска

Плочи изработени од повеќе слоја на дрвни честички сврзани меѓусебно со смола под висок притисок и топлина.

Дебелина (mm):6, 16

 

Димензии (mm):3660 х 1830, 2750 х 2070

Ние користиме колачиња за да ви овозможиме најдобро искуство. Политика за колачиња