preloader
In stock

Лесонит бел

Category:

Дебелина (мм) : 2,7

Димензии (мм) : 2800х2070

Табла изработена со зголемена густина на дрвни влакна меѓусебно сврзани со специјална смола под висок притисок и топлина, излакирана од едната страна.

Ние користиме колачиња за да ви овозможиме најдобро искуство. Политика за колачиња