preloader
In stock

МДФ 019

Медијапан плоча обложена со PVC високо сјајна фолија од едната страна. Се кантира со соодветна ABS кант трака и не бара дополнителна обработка. Наоѓа примена во ентериерното уредување.

Дебелина (mm):18
Димензии (mm):1220 х 2800

Ние користиме колачиња за да ви овозможиме најдобро искуство. Политика за колачиња