preloader
In stock

Мдф бел двостран

Димензии (мм) : 16

Димензии (мм) : 2800х2070

 

Претставува суровински медијапан двострано оплеменет во бела боја. Има голема издржливост, стабилност и е одличен за фарбање. Се користи за ентериерно опремување во суви услови.

Ние користиме колачиња за да ви овозможиме најдобро искуство. Политика за колачиња