preloader
In stock

МДФ бел едностран

Претставува суровински медијапан еднострано оплеменет во бела боја. Има голема издржливост, стабилност и е одличен за фарбање. Се користи за ентериерно опремување во суви услови.

Дебелина (mm):16, 19
Димензии (mm):3660 x 1830

Ние користиме колачиња за да ви овозможиме најдобро искуство. Политика за колачиња