Горниот слој на плочите е оплеменет со специјална грунд фолија која овозможува посебно боење. Оваа оплеменета површина одговара на сите вообичаени типови на бои, како што се ДД, ПУР, акрилни или бои на база на вода. Точни спецификации на бои во RAL, PANTONE или NCS кодови може да се користат без никакви проблеми..Посебно се разликува од другите панели со добар квалитет на влакна и тврдо пресован среден слој. Затоа е многу погоден за обработка на длабоко профилирани површини.

Ние користиме колачиња за да ви овозможиме најдобро искуство. Политика за колачиња