preloader
In stock

МДФ Бука

Фурниран медијапан е суровински медијапан двострано оплеменет со природен фурнир на бука. Претставува замена за природно дрво. Се користи за изработка на висококвалитетен мебел, ѕидни облоги и сл. Димензии на табли: 2200 х 1850 х 4 мм; 2180 х 1830 х 7 мм Врати; 3050 х 1850 х 9 мм; 2200 х 1850 х 17мм; 3050 х 1840 х 17мм; 3050 х 1840 х 20мм; 3050 х 1850 х 23мм; 3050 х 1840 х 26мм.

Дезен:Дрвен
Дебелина (mm):
Димензии (mm):
Цена на производ:0.оо

Ние користиме колачиња за да ви овозможиме најдобро искуство. Политика за колачиња