Фурниран медијапан е суровински медијапан двострано оплеменет со природен фурнир на бука. Претставува замена за природно дрво. Се користи за изработка на висококвалитетен мебел, ѕидни облоги и сл.

Ние користиме колачиња за да ви овозможиме најдобро искуство. Политика за колачиња