preloader
In stock

МДФ Грундиран двострано

Претставува суровински медијапан двострано оплеменет и грундиран во бела боја. Има голема издржливост, стабилност и е одличен за фарбање. Се користи за ентериерно опремување во суви услови.

Дебелина (mm):16
Димензии (mm):3660 х 1830

Ние користиме колачиња за да ви овозможиме најдобро искуство. Политика за колачиња