Медијапан плоча обложена со PVC високо сјајна фолија од едната страна. Се кантира со соодветна ABS кант трака и не бара дополнителна обработка. Наоѓа примена во ентериерното уредување.

Ние користиме колачиња за да ви овозможиме најдобро искуство. Политика за колачиња