preloader
In stock

МДФ Орев

Фурниран медијапан е суровински медијапан двострано оплеменет со природен фурнир на орев. Претставува замена за природно дрво. Се користи за изработка на висококвалитетен мебел, ѕидни облоги и сл.

Дебелина (mm):17
Димензии (mm):3050 х 1850

Ние користиме колачиња за да ви овозможиме најдобро искуство. Политика за колачиња