preloader
In stock

МДФ суровински

Мдф плочите – medium density fiber board = плочи од дрвни влакна со средна густина. Овие плочи лесно се режат, профилираат со кантови, брусат, сечат, глодаат, а со тоа и во целост можат да го заменат масивното дрво кај мебелот и ентериерот. Димензии на табли: 2200 x 1850 x 3 mm; 2200 x 1850 x 4 mm; 2200 x 1850 x 6 mm; 2800 x 2070 x 10 mm; 3050 x 1850 x 10 mm; 3660 x 1850 x 10 mm; 2800 x 2070 x 12mm; 3050 x 1850 x 12 mm 2800 x 2070 x 16 mm 2800 x 2200 x 22 mm 3660 x 1850 x 22 mm 2800 x 2070 x 25 mm 3050 x 1850 x 25 mm 2800 x 2070 x 30 mm 3050 x 1850 x 30 mm

Ние користиме колачиња за да ви овозможиме најдобро искуство. Политика за колачиња