preloader
In stock

Шпер плоча

Category:

Дебелина (мм) : 15 / 18

Димензии (мм) : 2500х1220

Шпер плочата е составена од повеќе слоеви на фурнир импрегниран со фенолна смола и пресован под висок притисок. Цврстината е видно подобрена со пресовање на висока температура, со што го прави многу поцврст и димензионално постабилен.

Ние користиме колачиња за да ви овозможиме најдобро искуство. Политика за колачиња