preloader
In stock

Тф09 5544

Дебелина (mm): 9
Димензии (mm):4200х650

Ѕидните облоги се материјали изработени од јадро од ХДФ двострано оплеменето со ламинатна ХПЛ фолија. Се поставува со лепење врз веќе постоечки плочки или ѕидот во кујната, но може и да се заштрафи.

Ние користиме колачиња за да ви овозможиме најдобро искуство. Политика за колачиња