preloader
In stock

Тф4 5054

Дебелина (mm):30, 40
Димензии (mm):4200х600

Работните плочи ( плотни ) се изработуваат од пресувани струготини сврзани со смола под висок притисок и топлина, обложени со HPL фолија која е отпорна на вода и топлина. Се произведуваат во две дебелини ( 40mm и 30mm ). Наоѓаат примена во уредувањето на кујни, канцеларии лаборатории.

Ние користиме колачиња за да ви овозможиме најдобро искуство. Политика за колачиња