КИ-ПАР

Најдобриот
избор за
мебел.

Компанијата КИ – ПАР ДООЕЛ е основана во 2000 година со целосно приватизиран капитал, а започнува како компанија за острење и продажба на алати за дрвната индустрија. 

 

 
 

Капацитетот на нашата компанија е огромен ако се знае дека КИ – ПАР ДООЕЛ се простира на 4500 м2 работен и изложбен простор.

Icon
ПЛОЧЕСТИ МАТЕРИЈАЛИ
Icon
ЛАМИНАТНИ КРИЛА
Icon
ОКОВ И КАНТРАКИ
Icon
ПРОФЕСИОНАЛНИ АЛАТИ
НАШИТЕ УСЛУГИ

Професионални решенија.

Нашите долгорочни намери и цели како компанија се квалитетот, големиот асортиман на нашите репроматеријали кои се од престижни светски компании и добрата услуга со соработниците и потенцијалните клиенти.

ПЛОЧЕСТ МАТЕРИЈАЛ
РЕПРОМАТЕРИЈАЛИ
0

Succeeded
Projects

0

Working hours
were spent

КАТЕГОРИЈА

Репроматеријали

КАТЕГОРИЈА

Алати

БРЕНДОВИ

Брендови на
производи.

Имате прашања?
Стапи во контакт.

Ние користиме колачиња за да ви овозможиме најдобро искуство. Политика за колачиња