preloader
In stock

МДФ Даб

Фурниран медијапан е суровински медијапан двострано оплеменет со природен фурнир на даб. Претставува замена за природно дрво. Се користи за изработка на висококвалитетен мебел, ѕидни облоги и сл. Димензии на табли: 2200 x 1850 x 4 mm 3050 x 1850 x 9 mm 3050 x 1850 x 17 mm 3050 x 1850 x 23 mm

Ние користиме колачиња за да ви овозможиме најдобро искуство. Политика за колачиња